K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Bu Ürünü Almalı Mı ?

Seda

Bilgili
K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Tavsiye Edilen Yer Neresi?
K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Güncel Satış Fiyatı 249.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Hakkında yaklaşık 7994 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Teknik Bilgiler

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Ürününün Satıcısı, Loris K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm ürününü 249.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Kullanıcı Geri Bildirimleri
249.0 Tl ye satışta olan K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7994 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Stok yaptığım bir koku mükemmel
İsim: **** ****
Tarih: 11 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: LORİS PARFUM

Yorum: Bittikçe aldığım stokladığım bi parfüm her zaman öneririm
Tarih: 06 Haziran 2023

Yorum: Çok güzel yumuşak bi koku kesinlikle stok yapılmalı
İsim: Z** S**
Tarih: 28 Ocak 2023

Yorum: çok güzel bir kokusu var. kalıcılığı da çok güzel hatta kıyafetini yıkadıktan sonra bile kokladığımda biraz alıyorum kokuyu. kargo da güzel geldi. birde 201 numarası da çok güzel almak isteyenler için bebek gibi kokuyor o
İsim: Z** F** T**
Tarih: 07 Kasım 2022

Yorum: Bu kokuyu bilmiyordum herkes çok güzel diyordu bu yüzden aldım ve gerçekten güzelmiş kadınsı bir koku bence düşünmeden alın
İsim: B** Ö**
Tarih: 08 Eylül 2022

Yorum: kokusu o kadar güzel ki stok yapmıştım yine yapmayı düşünüyorum
İsim: S** N** K**
Tarih: 18 Nisan 2023

Yorum: bayıldım hemen stok yapcam çok güzel bir kokusu var avonun eve diue bir parfümü vardı stokdan kaldırıldı çok aradım bitmişti şuan onun kokusuyla ayniii
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: hızlı geldi paketleme çok güzeldi teşekkürler
Tarih: 24 Mart 2023

Yorum: parfüm yanındaki hediye için teşekkür ederim 😍
İsim: T** G**
Tarih: 07 Şubat 2023

Yorum: kokusu çok güzel indirime girdikçe stokluyorum
İsim: S** b**
Tarih: 17 Mart 2024

Yorum: Mükemmel aşırı güzel stok yaptım 🌸
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: Kokusu muhteşem kargolama da iyiydi tenime yakışırsa her zaman bu parfümü kullanmayı düşünüyorum teşekkürler
İsim: Melisa D.
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2022

Yorum: 2. Siparişim çok güzel paketlemişsiniz kokuyada bayıldım teşekkür ederim
İsim: M** D**
Tarih: 02 Şubat 2023

Yorum: kokusu çok güzel stok yapmalık ürün hatta kutusu bile özenle hazırlanmış net alın bu kokuyu
İsim: s** ç**
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: ürün gerçekten çok güzel paketlenmisti bana hediye gelmiscesine hoşuma gitti kokusuda tam bir kış kokusu tavsiye ederim👍 birinci şişe bitti bile 2. ye gectim
Tarih: 14 Mart 2023

Yorum: zaten favorii kokumm stok yaptım indirimde ..
İsim: C** A**
Tarih: 20 Mart 2024

Yorum: Ürün çok güzel kokuyor ve çol güzelde paketlenmişti sağlam şekilde ulaştı elime almalısınız
İsim: C** U**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: Her seferinde stokladığım ve dolabımda daha nicesi olan canımm parfümümm yine hızlıca elime ulaştı sizleri çok seviyorum harikasınız yine💙💙
İsim: S** B** Ş**
Tarih: 18 Ağustos 2023

Yorum: paketleme ürün kalitesi ve kokusu çok hafif tatlı ve kalıcı aşırı beğendim parfüm sevmeme rağmen kullanıyorum her zaman bir numaralı kokum olarak kalacak stok yaptım bile
İsim: E** E**
Tarih: 06 Haziran 2023

Yorum: Kokusuna bayıldım indirime girdkçe stok yapıcan
İsim: H** Ş**
Tarih: 27 Mayıs 2023

Yorum: 222 ve 201 numaralarini aldim. ozellikle 222ye bayildim. bugun elime ulaştı, sıktığımdan beri baya kalıcı, çok beğendim
İsim: İ** A**
Tarih: 13 Ocak 2023

Yorum: Çok güzel ama paket elime ulaşınca açıktı
İsim: G** Y**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: Kendime aldım ürünü sosyal medyada görmüştüm gerçekten iyi yorumları hak ediyo çok kalıcı ve mükemmel kokuyo paketlemede harikaydı ellerinize sağlık
İsim: E** B**
Tarih: 27 Kasım 2022

Yorum: Vay bee kizim cun aldım kokusu harika👍
İsim: C** H**
Tarih: 28 Mart 2023

Yorum: Hafif rüya gibi bir koku paketleme çok özenliydi teşekkür ederim
İsim: E** A**
Tarih: 28 Ekim 2022

Yorum: Bayıldım. Paketlemesine bile emek vermişler. Işık hızıyla geldi.
İsim: Duygu A.
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: sıktıgım ortamda sorulan bi koku ilk sıktıgımda begenmedim ama sonrasinda bagimlilik yapiyor…ikinci alisim her ay stok yapicam artik
İsim: e** ç**
Tarih: 09 Mayıs 2023

Yorum: Teyzem her geldiğinde tüm parfümü odaya siniyiyordu üstelik sigara içmesine rağmen sarıldığımda falan koku hep üstümde kalıyordu bende sıktığı parfümü orijinal sanıyordum bi gün sordum ne kullanıyorsun diye bana loris 222 dedi şok oldum cidden böyle kalıcı kaliteli koku bi orijinallerde var zannediyordum koku vanilya şeker ve meyvemsi kokuyor kaldıDevamını Oku
İsim: Z** G**
Tarih: 14 Mart 2024

Yorum: tez arada yine alacam..stoklayacagım. çok güzel kokusu tesekkur ederim
İsim: F** J**
Tarih: 04 Şubat 2023

Yorum: Hızlı ve sağlam geldi zaten kullanıyordum çok tatlı bir kokusu var paketleme de çok güzeldi❤️
İsim: S** Y**
Tarih: 06 Nisan 2023

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Üst Notasında : Siyah Frenk Üzümü, Greyfurt Orta Notasında : İnci Çiçeği Alt Notasında : Misk, Virjinya Sedir olan parfüm önerir misiniz
Cevap: Merhabalar efendim, bu ürün maalesef bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, oriflame love potion çizgisinde parfümünüz var mı acaba ?
Cevap: Merhabalar efendim, bu ürün maalesef bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Pudralı ve çiçeksi koku önerir misiniz Chloe love gibi mesela
Cevap: Merhabalar efendim. K-48, K-282 ve K-404 tavsiye edebiliriz. Ikili indirim kampanyamızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla, Loris Ailesi

Soru: K 26 ne zaman gelecek acaba
Cevap: Merhabalar efendim, stoklarımız yakın zamanda güncellenecektir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: Şakayık çiçeği ve ekşi kokan parfüm önerebilirmisnix

Soru: N025 parfümü bulamadım acaba ona benzer kokan parfüm önerebilirmiisnz
Cevap: Merhabalar efendim, stoklarımız yakın zamanda güncellenecektir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Soru: merhaba creed aventus kadın kodu hangisi acaba

Soru: beyaz sabun ya da naneli kokularınız var mı hangi parfüm acaba
Cevap: Merhaba, K-18, K-42, K-411 numaralı parfümlerimizi deneyebilirsiniz. İkili alımlarda indirim kampanyamızdan yararlanmanızı tavsiye ederiz. Keyifli alışverişler dileriz!

Soru: Merhaba, elvie oriflame parfümün benzer kokusu var mı acaba beyaz çiçek, inci çiçeği bulunduran sadece çiçeksi koku yani meyveli, şekerli olmayan önerebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkür ederim

Soru: N-012 link atarmısınız
Cevap: https://www.trendyol.com/loris/k-12...rchantId=285716&filterOverPriceListings=false

Soru: meraba testir varmı acaba denemek istediğim bir kaç tane parfüm var ama sürekli kokuları merak edip alıyorum ev dükkana döndü 😂
Cevap: Merhabalar efendim, maalesef testr uygulamamız bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: merhaba bulgaria omnia ve noa kodu alabilirmiyim
Cevap: Merhabalar efendim, bu ürünler maalesef bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: Linterdit intense var mı
Cevap: Merhabalar efendim. Linderdit çizgisindeki Parfümümüz K-425. İkili indirim kampanyamızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla, Loris Ailesi

Soru: merhaba my way parfümünün muadili hangisi?
Cevap: Merhabalar efendim, K-275 kodlu kokumuz My Way çizgisindedir. İkili indirim kampanyamızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba k-413 var midir

Soru: black optimum ?
Cevap: Merhabalar efendim, K-222 kodlu kokumuz YSL- Black Opium çizgisindeki kokumuzdur. İyi günler dileriz.

Soru: Bu parfümün notaları nedir acaba? Bir de hangi parfümün muadili?
Cevap: Merhabalar efendim. K-222 Black Opium çizgisinde olan Parfümümüz. Içeriğinde; VANİLYA KAHVE ARMUT YASEMİN SEDİR notaları barındırır. Saygılarımızla, Loris Ailesi

Soru: Merhaba cristian dior hypnotic poison muadil numarasi nedir acaba ? Teşekkür ederim kolay gelsin size
Cevap: Merhabalar efendim. Hypnotic çizgisindeki ürûnümüz K-92'dir. Ikili indirim kampanyamızdan faydalanmanızı tavsiye ederiz. Saygılarımızla,

Soru: merhaba. 272 yi alacaktım bugün stokları tükendi. ne zaman yenilenir acaba?

Soru: İyi günler k 101 kodlu parfüm mevcut değil mi ?

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

K-222 Frequence Perfume Edp 50 Ml Kadın Parfüm En Uygun Satış Linki

benzerkonular_benzer_konular