Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Alınır Mı

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Güncel Fiyatı 3499.0 Tl'den Satılmaktadır.

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Memnuniyet Durumu Nedir?

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Detaylı Açıklama

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Ürününün Satıcısı, HyperX Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı ürününü 3499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Kullanıcı Geri Bildirimleri
3499.0 Tl ye satışta olan Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Dün sipariş ettim bugün geldi hızlı kargo satıcı ya teşekkür ederim ürünkusursuz güzel pişman olmazsınız özellikle Pubg valorat oynayanlar 😘🙏🏻
İsim: Gülay A.
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: G&N ACCESSORİZE

Yorum: Csgo için güzel ürün kulaküstü kulaklıklar ağır gelmeye başlamıştı
İsim: S** K**
Tarih: 28 Nisan 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Ses kalitesinden gayet memnun kaldım, ayarlanabilir pedleriyle dekullanımı oldukça rahatlatıyor ve oldukça şık bir kılıf içerisindegelmesi de ekstra güzel.
İsim: O** Ö**
Tarih: 17 Kasım 2023

Yorum: Fena değil ama kulak üstü oyuncu kulaklığı performansı beklemeyin
İsim: A** A**
Tarih: 23 Şubat 2024

Yorum: kablosu kaliteli kolay kolay yıpranmaz ses kasmada ortalama bir kulaküstü kulaklığın üstünde.
İsim: **** ****
Tarih: 07 Aralık 2023

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: steam pubg (mobile olmayan) oyunda güzel performans veriyor mu ses kasma konusunda
Cevap: Merhabalar üretim amacı telefon ve PC oyunlarında kullanılması içindir efendim, normal kulaklıklara oranla çok güzel güzel ses alabilirsiniz

Soru: type c girişlimi
Cevap: Maalesef juk girişlidir efendim

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Cloud Earbuds II Kablolu Gaming Kulak İçi Kulaklık Kırmızı En Uygun Satış Linki