12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Guzin

Bilgili
12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Tavsiye Edilen Yer Neresi?
12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Şu Andaki Değeri 982.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Hakkında yaklaşık 886 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Teknik Bilgiler

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Ürününün Satıcısı, Mepa Ayakkabı 12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. ürününü 982.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Hakkında Yapılan Yorumlar
982.0 Tl ye satışta olan 12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
886 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Düğünümde giydim çok çok rahattı tereddüt etmeden alabilirsiniz tam ayak numaramı aldım
İsim: **** ****
Tarih: 13 Ekim 2022
Beden: Beden:39
Satıcı: Mepa Ayakkabı

Yorum: Çok beğendim çok rahat bi ayakkabı 35 aldım tam oldu topukluda 35 giyiyorum hep
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 25 Şubat 2022
Beden: Beden:35

Yorum: Çok rahat bir ayakkabı koşma garantili giyin koşun o derece rahat ayakta da çok şık duruyor 37 giyiyorum fakat 38 numara aldım tam oldu kendi numaranızdan 1 numara büyük almanızı tavsiye ederim :))
İsim: T** K**
Tarih: 08 Mayıs 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Çoook memnun kaldım çok rahat bir ayakkabı ben düğünüm için aldım söyledikleri gibi tam 12 cm kendi numaranızı alabilirsiniz yanında gönderdiğiniz silikon taban için ayrıca teşekkür ederim :)
İsim: Sibel D.
Tarih: 09 Şubat 2022
Beden: Beden:37

Yorum: Çok rahat bi ayakkabı düğünüm için aldım çok beğendim almak isteyenler kendi numarasını alabilir ayrıca mesajımı dikkate aldıkları için satıcıya teşekkür ederim 🌸
İsim: Z** K**
Tarih: 15 Nisan 2022
Beden: Beden:36

Yorum: 10 numara 5 yıldız. düğünüm için aldım çok rahat. 38 numara giyiyorum normalde ayaklarım taraklı olduğu için 39 numara aldım tam oldu. iki numara arasında kararsız kalırsanız mutlaka büyük olanı alın. zaten tüm gün ayakta durmaktan ayaklar şişiyor o yüzden 1 numara büyük her zaman iyidir.👍🏻
İsim: e** a**
Tarih: 03 Ocak 2023

Yorum: Tek kelimeyle harika numaramızdan bir numara büyük alabilirsiniz çok güzel ürün
İsim: N** A**
Tarih: 07 Mart 2023

Yorum: Ayakkabı aşırı güzel ve çok rahat küçük geldiği için iade edip bir numara büyüğünü alacağım
İsim: P** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Aralık 2022

Yorum: Çok çok rahat bir ayakkabı hiç topuk giymeyen biri olarak o kadar güzel ki kesinlikle tavsiye ederim beden bana büyük geldi aradım direkt Fatih teki bayiye gidip deneyerek değiştirdim çok ilgilendiler bu ayakkabıyla koşulur resmen 💫💫💫💫💫
Tarih: 01 Şubat 2022

Yorum: ınanilmaz rahat bir ayakkabı. düğünümde 10 saat kadar ayağımda kaldi. kuafor, dış çekim, düğün...hic bir anımda sıkıntı yaratmadı. düğün sonrası ayaklarımda agri bile olmadı.. ayak numaram 36.5 oldugu icin 37 numara sipariş ettim. şeffaf tabanlık istemistim her ihtimale karşılık. gondermemisler ancak hiç bir sorun yaşamadım. Hem taban olarak hemDevamını Oku
İsim: S** K**
Tarih: 05 Mayıs 2022

Yorum: Tam oldu çok rahat düğünde giyeceğimm💃
İsim: s** a**
Tarih: 17 Mart 2023

Yorum: Çoook rahat bir gelin ayakkabısı denenmeden alınabilir tam numaranızı alın
İsim: S** Ö**
Tarih: 11 Şubat 2022

Yorum: ürün anlatıldığı gibi geldi gayet sağlam nikahımda giydim 35 giyiyorum tam oldu satıcıya teşekkür ederim
İsim: filiz d.
Tarih: 25 Ağustos 2022

Yorum: 37 numara giyiyorum tam numaramı aldım önden biraz sıktı
İsim: S** Ö**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: Gelinliğin altına aldım çok rahat
İsim: Z** D**
Tarih: 17 Aralık 2021
Beden: Beden:38

Yorum: Ayağı her topuklu ayakkabıda yara olan bi insan olarak 7 saat boyunca ayağımdaydı. Bunun 5 saatinde ayakta ve dans etmekteydim ve hiç ama hiç rahatsız etmedi. Rahat ötesi. Kesinlikle alınmalı. Kendi numaranızı alabilirsiniz.
İsim: f** g** k**
Tarih: 30 Eylül 2022

Yorum: Gelinliğimin altına aldım ve tam olarak kaldırdı çok iyiydi
İsim: E** A**
Tarih: 10 Ocak 2023

Yorum: çooook memnun kaldım gelinliğin altıma giydim tüm gece hiç çıkarmadım. aşırı rahat sizi hiç rahatsız etmiyor
İsim: Y** S** Ö**
Tarih: 12 Temmuz 2022

Yorum: normalde spor ayakkabida 37 numara giyiniyorum. ayakkabının hem 37 hem 38 ini siparis verdim. aslında ikisi de çok rahat oldu ama 37de parmaklarım biraz daha sıkıştı gibi olduğu için 38i kullanacağım. asiri rahat cok guzel bir ayakkabı. evde denedim kosabiliyorum.
Tarih: 26 Ekim 2021

Yorum: Çok güzel bir ayakkabı. Düğünüm için aldım, denediğimde oldukça rahattı. Tam numaranızı alabilirsiniz.
İsim: S** G**
Tarih: 17 Nisan 2022

Yorum: düğün ayakkabısı olarak tercih etmiştim. ayağım buçuklu numara, rahat olması sıkmaması için bir beden büyük tercih ettim oldu. Bütün gece hiç oturmamama ve dans etmeme rağmen rahattı. Sadece başta küçük parmağı sıktı yara bandıyla hallettim. Topuğu sağlam ve çok ağır bir ayakkabı değil.
Tarih: 26 Ağustos 2022

Yorum: Düğünüm için aldım çok rahat ve kaliteli bir ayakkabı kendi numaranızı alabilirsiniz.
İsim: B** K**
Tarih: 13 Nisan 2023

Yorum: Çok rahat, düğünüm için aldım. 39 numara giyiyorum normalde, 40 numara rahat oldu.
İsim: h** i**
Tarih: 04 Ağustos 2023

Yorum: çok beğendim ayakkabıyı düğünüm için aldım umarım rahat ederim o gün. ayaklarım taraklı olduğu için bir numara büyük aldım önleri tam oldu
Tarih: 22 Şubat 2022
Beden: Beden:40

Yorum: Ba-yıl-dımmmm !!!! Bu kadar rahat bir ayakkabı hayal edemezdim.35 numara istedim ayağıma tam kalıp oldu resmen. Hem yüksek hem aşırı rahat sabahtan akşama kadar hem fotoğraf çekimi hem düğün asla yormaz bi gelin daha ne hayal edebilir ki 👰🏼‍♀️🤍 çok teşekkürler 🙏🏻 boyum manken gibi uzadı ayrıca inanılmaz asla pişman olmazsınız alın
İsim: I** P**
Tarih: 22 Ekim 2021

Yorum: 38 giyiyorum fakat bir numara büyüğünü alınca tam oldu.
İsim: Y** D**
Tarih: 03 Ekim 2022

Yorum: oldukça rahat bir ayakkabı. numarasından emin olamadım ama 37 tam kapladı. Bir numara büyük deneyecegm bide
İsim: c** t**
Tarih: 28 Temmuz 2022

Yorum: Tam numara alabilirsiniz. Çok rahat ve hafif.
İsim: E** K**
Tarih: 16 Şubat 2022

Yorum: Düğünüm için aldım gerçekten çok rahat. Yalnızca bir numara büyük alınmalı
İsim: F** A**
Tarih: 17 Eylül 2022

Yorum: düğünüm için aldım. normalde 37 giyiyorum ama ayağım hafif tarakli olduğu icin ve düğünde şişme olasılığı oldugundan 38 sipariş ettim. ayağıma tam oldu çokk rahat topuklu hissi vermiyor. ayrıca tabanlik istedim yollamişsiniz teşekkür ederim.
İsim: m** b**
Tarih: 19 Ocak 2022

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Ürüne İlişkin Sorular

Soru: nasıl deneyeceğim
Cevap: Ayağınız taraklı ise size uygun değil maalesef

Soru: 34 numara stoğa gelcek mi
Cevap: Bize gelmez efendim

Soru: merhabalar. ürünün roze rengini üretme ihtimali var mı
Cevap: Yok maalesef

Soru: Ürünün önü kapalısı var mı
Cevap: Maalesef efendim

Soru: 11 cm var mi
Cevap: 10 ve 12 cm var efendim

Soru: Topuk 10.5 olan var mı eliniz de ?
Cevap: maalesef efendim

Soru: Merhaba 33 numara ayak uzunluğu kaç cm?
Cevap: merhaba 20.5 cm

Soru: Peki bayramdan kaç gün sonra gelir
Cevap: Hemen sonra gelir, bayramdan önce de gelebilir

Soru: 34 numara 9-10 cm var mı
Cevap: Merhaba malesef en kısa topuk boyu budur

Soru: 34 numaranın tabanı kaç cm?
Cevap: Merhaba, 34 numara iç taban uzunluğu 22 cm'dir.

Soru: topuğu kaç cm
Cevap: 12cm topuk

Soru: Ayakkabı ile birlikte jel tabanlık gönderiyor musunuz?
Cevap: Bu ürün ile göndermiyoruz efendim beraber satın alabilirsiniz

Soru: merhaba 24 cm için kaç numara almalıyım ayağım çok hafif tarakli
Cevap: bu şekilde almanız sağlıklı olmaz

Soru: Merhaba silikon tabanlık gönderebilir misiniz? İyi çalışmalar :)
Cevap: Hediye Silikon tabanlığı elimizde kalmadığı için artık gönderemiyoruz efendim, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba 37.5 numara var mı?
Cevap: Yok maalesef

Soru: Merhaba boyum 150 ne kadar uzatır sizce ?
Cevap: giyip boyunuzu ölçün efendim net 12,5 cm

Soru: 42 bilekten kaç cm
Cevap: BİLEKTEN DERKEN ANSIL YANİ

Soru: merhaba 41 numara stok bitmiş görünüyor ne zaman stoklara düşer bayramdan sonra almam gerekiyor çok acil düğünüm var da 🙏
Cevap: Benzer bir modelde 41 var efendim, bu modelde gelmeyecek efendim

Soru: Merhaba acaba üzerine inci dizimi yapabilrmisiniz?
Cevap: Maalesef efendim

Soru: ayaklarım taraklı da önü genisimi
Cevap: daha önce abiye ayakkabıllarda kaç numara giyiyorsanız o numarayı satın alın efendim, eğer buçuklu giyiyorsanız büyük numarayı tercih edebilirsiniz, şimdiden güle güle kullanın efendim

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

12cm Sedef Deri, Kırık Beyaz Deri, Gelin Ayakkabısı, Konfor Odaklıdır. En Uygun Satış Linki